Connect with us
Foto: Handball Planet

Prestopi

Katarina Bulatović ni več članica ruskega Rostov – Dona

Foto: Handball Planet

Katarina Bulatović ni več članica ruskega Rostov – Dona

Legendarna črnogorska reprezentantka Katarina Bulatović ni več članica ruskega Rostov – Dona. Najboljši ruski klub ter izkušena levoroka bombarderka so namreč prekinili pogodbo, ki je bila načrtovana do leta 2019.

33-letna rokometašica, ki je rojena v Kragujevcu, je v letošnji sezoni precej pripomogla ruskim prvakinjam, ki so se prvič uvrstile na finalni turnir EHF Lige prvakinj ter osvojile 4. mesto.

V življenjski formi je bila predvsem med letoma 2008 in 2012 pri Budućnosti iz Podogorice. Takrat je namreč prišla tudi do naslova EHF Lige prvakinj, s črnogorsko reprezentanco pa do evropske krone in srebrne medalje na Olimpijskih igrah 2012 v Londonu.

Sicer še ni znano, kje bo Bulatovićeva nadaljevala kariero, vseeno pa se veliko govori o povratku v Budućnost. Varovanke Dragana Adžića so najšibkejše ravno na poziciji desne zunanje. Đina Malović je odšla v Ferencvaroš.

Poleg Budućnosti naj bi bil po poročanju romunskih medijev v igri za prihod še CSM iz Bukarešte, ki ima v letošnji sezoni t.i. “dream team”.

Rostov – Don, katerega bo v novi sezoni vodil Ambros Martin, bo svoj del priprav opravil tudi v Sloveniji na Rogli:

Ruski Rostov-Don se seli na Roglo

 

Glavni urednik rokometnega portala ŠD Šport

Click to comment

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

https://www.facebook.com/lindapskmdoo/

More in Prestopi