Connect with us

1. B DRL

Dejan Vujić novi članski trener na Igu

Foto: RK Mokerc-KIG

Dejan Vujić novi članski trener na Igu

Ižanske rokometaše bo v prihodnji sezoni, kot nam je to sam potrdil, vodil dosedanji trener mlajših kategorij Dejan Vujić, ki bo na klopi zamenjal Romana Šimona. Z nekaj sreče se jim celo uspe kosati za preboj med prvoligaše.

Dejan Vujić je v preteklosti že vodil člansko ekipo ižanskega drugoligaša, pred tem pa dokaj uspešno igral na drugoligaški ravni pri Mokercu ter v Trbovljah, ko je Rudar tekmoval še v slovenski rokometni eliti.

Vujić je do sedaj vodil perspektivno zasedbo letnika 2004. Foto: RK Mokerc-KIG

Vujić se lahko pohvali z odličnim dosedanjim delom v mlajših kategorijah. Z izjemno talentirano generacijo letnika 2004 je naredil kar nekaj odličnih uspehov na finalnih turnirjih državnega prvenstva, zdaj pa po petih letih znova prevzema člansko zasedbo in v tej vlogi menja Romana Šimona.

»Res je, da sem sprejel delo članskega trenerja v matičnem klubu, kjer imamo, kar nekaj mladih perspektivnih igralcev, ki so pred vrati članske ekipe,« je na uvodu za naš portal povedal Vujić.

»Naš skupni cilj v prihodnje je postopno uveljavljanje domačih igralcev, dati priložnost mladim, ki bodo v kombinaciji s starejšimi lažje “splavali”. To v naslednji sezoni še ne bo popolnoma izvedljivo, v prihodnjih nekaj let pa vsekakor. Prav zaradi omenjenih ciljev sem z veseljem sprejel ta izziv. Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil upravi kluba za izkazano zaupanje,« dodaja 34-letni perspektivni trener.

https://www.facebook.com/lindapskmdoo/

More in 1. B DRL