Connect with us

1. B DRL

Bojan Čotar navdušil na drugoligaški tekmi

Foto: Dominik Pekeč/ŠD Šport

Trener MRK Ljubljane Bojan Čotar je na sobotni tekmi v Ivančni Gorici navdušil z izjemno fair-play potezo in očaral širšo slovensko rokometno javnost.

Ta vikend je bilo na sporedu šesto kolo 1. B lige, kjer so bili dejavni številni drugoligaši. SVIŠ je ugnal v domači dvorani MRK Ljubljano, trener slednje Bojan Čotar pa je navdušil z izjemno potezo.

https:/si/si.gorenje.com/

Domači rokometaši so sicer zabeležili zmago v zadnji sekundi, vendar bi gostje lahko vsaj remizirali. “V klubu bi radi izpostavili izredno fair play potezo s sobotne tekme proti MRK Ljubljana. Gostujoči trener Bojan Čotar je namreč v 19. minuti, pri vodstvu s 6:10 in dosojenem zadetku gostov, nagovoril/prepričal sodnika da sta napačno dosodila (upravičeno) zadetek v njihovo korist in sodnika sta z upoštevanjem njegovega mnenja (in naše klopi) zadetek razveljavila. Gostje tako niso povedli s petimi zadetki prednosti in naši so do konca polčasa izenačili. Kot že omenjeno, smo na koncu zmagali za zadetek. POTEZA redko videna na igriščih in vredna POHVALE! Kapo dol!”

KAPO DOL, Bojan!

More in 1. B DRL