Connect with us

Prestopi

Aneja Beganović se seli k Tjaši Stanko v Koprivnico

Foto: Slavko Kolar/ŠD Šport

Talentirana slovenska krožna napadalka Aneja Beganović se po koncu svetovnega prvenstva na Japonskem ne bo vrnila v Francijo v Nantes, temveč odšla v Koprivnico. Tam bo namreč okrepila vrste hrvaškega prvaka Podravke Vegete.

http://bit.ly/SD-sport-kompresijske-nogavice

Beganovićeva je rokometno pot začela na Vrhniki in matični klub zapustila 2015, potem ko se je napotila h Krimu v Ljubljano. V prestolnici je štiri sezone igrala v EHF Ligi prvakinj, po koncu lanskoletnega evropskega prvenstva v Franciji pa je prestopila v Nantes. S slednjim je igrala tudi v kvalifikacijah za EHF pokal, po vnovičnih odličnih predstavah v dresu z državnim grbom pa se znova seli. Okrepila je vrste Podravke Vegete, kjer igra tudi naša reprezentantka Tjaša Stanko.

Mlada 22-letna krožna napadalka bo na liniji šestih metrov na Hrvaškem tvorila trio s kapetanko Dragico Džono in Eleno Popović, medtem ko bo zamenjala poškodovano Ano Debelić.

http://www.euro2020.sd-sport.si/

»Verjamemo, da bo z znanjem in borbenostjo doprinesla k uspehom Podravke Vegete,« so zapisali na klubski spletni strani.

More in Prestopi