Connect with us

Prestopi

Nekdanji reprezentant Škof znova v Ferlach?

Foto: ŠD Šport

Nekdanji reprezentant Škof znova v Ferlach?

Legendarni slovenski vratar Gorazd Škof pri 42 letih še ni rekel zadnje. Po naših virih se bo v prihodnji sezoni znova pridružil avstrijskemu prvoligašu Ferlachu, a na dokončno potrjen prestop mora še počakati. Razlog tiči v morebitnem nadaljevanju nemške Bundeslige.

Škof je avstrijski Ferlach na začetku minule sezone zapustil po vsega treh mesecih, a v odlični fizični pripravljenosti. Še vedno se enakovredno meri v vratnicah z dvajset let mlajšimi čuvaji mreže. Njegove dobre predstave pri naših severnih sosedih so mu omogočile prestop v najmočnejšo ligo na svetu, kjer je okrepil vratnice Ludwigshafna.

Foto: Dominik Pekeč/ŠD Šport

Z dobrim povprečjem obramb je dokazal, da se še ne more posloviti od rokometnih igrišč, zato bo igralsko kariero po naših informacijah znova nadaljeval v Ferlachu. Glavno presenečenje avstrijskega prvenstva ima v svojih vrstah kar nekaj slovenskih legionarjev, med njimi tudi Matic Kotar, Rok Golčar ter Blaž Kleč.

V preteklosti je izkušeni Brežičan igral še za Krško, Trimo Trebnje, Gorenje Velenje, Celje, Zagreb, koprski Cimos, Creteil, Nantes ter sloviti PSG.

Glavni urednik rokometnega portala ŠD Šport

https://www.facebook.com/lindapskmdoo/

More in Prestopi