Connect with us

1. B DRL

Miloš Aksentijevič ni več trener Grosuplja, prevzel ga bo nekdanji reprezentant

Foto: Dominik Pekeč/ŠD Šport

Grosupeljski rokometaši, ki se letos krčevito borijo za obstanek v drugem najkakovostnejšem razredu slovenskega rokometa, bodo sezono nadaljevali z novim trenerjem. Vodstvo se je namreč razšlo z Milošem Aksentijevičem.

Aksentijevič je v klub prišel na začetku sezone 2016/2017, ko je bila ekipa precej nerazvita. V triletnem obdobju je storil izjemen napredek, tako pri sami ekipi kot tudi igralcih. Kar nekaj potenciala se skriva v zasedbi, ki jo večinoma sestavljajo fantje obetavne generacije 1996.

Vodstvo kluba se je po porazu z Herz Šmartnim (31:35) odločilo spremeniti nekaj stvari na klopi in sporazumno prekinilo sodelovanje z Aksentijevičem. Slednjega naj bi po naših virih zamenjal dolgoletni reprezentant Tomaž Tomšič. Zasedba se je bila utegniti tudi okrepiti z nekaj igralci, vendar od tega vseeno ne bo nič.

Grosupeljčani se precej nahajajo v rezultatski krizi, saj jih čaka še veliko dela v borbi za obstanek. Moštvo sta v zimskem premoru zapustila avstralski reprezentant Caleb Gahan in organizator igre Žiga Hutar, zaradi poškodbe je nekaj časa na stranskem tiru tudi Rok Lukan, zato je bilo v zadnjem času veliko težav s sestavo zasedbe. 

More in 1. B DRL