Connect with us

Revija Lige NLB – SEZONA 2020/21

6,00

Rokometni portal ŠD Šport tudi letos pripravlja posebno izdajo revije Lige NLB za novo sezono pred pričetkom prvenstva. Projekt bosta promovirala tudi naša ambasadorja – Gašper Horvat in Gašper Dobaj.

 

Rokometni portal ŠD Šport že nekaj let velja za pomemben informacijski kanal v slovenskem rokometu. Uspešno sodeluje s številnimi prvoligaši in drugoligaši ter skrbi za promocijo rokometa v Sloveniji.

 

Tudi letos smo se odločili pripraviti revijo za začetek nove sezone Lige NLB. Slednja vsebuje predstavitev vsake prvoligaške ekipe, seznam ekipe, kadrovanje v prestopnem roku, dva pogovora s posameznikoma, razpored tekem rednega dela in še vrsto zanimivega. Cena enega izvoda je 6€.

Revijo bosta promovirala tudi naša ambasadorja – Gašper Dobaj in Gašper Horvat.

Kategorija:

Opis

Rokometni portal ŠD Šport tudi letos pripravlja posebno izdajo revije Lige NLB za novo sezono pred pričetkom prvenstva. Projekt bosta promovirala tudi naša ambasadorja – Gašper Horvat in Gašper Dobaj.   Rokometni portal ŠD Šport že nekaj let velja za pomemben informacijski kanal v slovenskem rokometu. Uspešno sodeluje s številnimi prvoligaši in drugoligaši ter skrbi za promocijo rokometa v Sloveniji.   Tudi letos smo se odločili pripraviti revijo za začetek nove sezone Lige NLB. Slednja vsebuje predstavitev vsake prvoligaške ekipe, seznam ekipe, kadrovanje v prestopnem roku, dva pogovora s posameznikoma, razpored tekem rednega dela in še vrsto zanimivega. Cena enega izvoda je 6€.

Revijo bosta promovirala tudi naša ambasadorja – Gašper Dobaj in Gašper Horvat.