Connect with us

1. B DRL

Grosist Slovan v Evropi? Korak po korak

Rok Selaković verjame v boljše čase ljubljanskega Grosist Slovana. Foto: Dominik Pekeč/ŠD Šport

Prejšnji teden je bilo na Kodeljevem precej pestro. Obiskali smo njihov dopoldanski trening in opravili kratek video pogovor s povratnikom Rokom Selakovićem ter izjemno okrepitvijo Matevžem Čemasom. Oba si želita, da bi se na Kodeljevem znova igrala Evropa, kar bi obenem na tribune tudi vrnilo zveste navijače Red Tigerse.

http://bit.ly/SD-Sport-Anze-Ratajec

RD LL Grosist Slovan je pred dnevi potrdil prihod ene izmed največjih odmevnih okrepitev v zadnjih sezonah. Na Kodeljevo se namreč po dolgih letih vrača nekdanji reprezentant in otrok kluba Matevž Čemas, katerega je domača dvorana Kodeljevo in zvestoba do kluba vrnila v prestolnico. Obenem se v vratnice matičnega kluba vrača tudi Rok Selaković.

Obadva sta za naš portal spregovorila tudi o morebitni uspešni prihodnosti. Čemas si močno žel, da bi navijaška skupina Red Tigers znova napolnila kodeljevsko dvorano, enakega mnenja pa je tudi Selaković. Ali se v prihodnje znova obeta tudi igranje v Evropi, bomo še videli.

https://si.gorenje.com/

»Definitivno verjamem v boljše čase. Obenem se vidi da gremo korak po korak, nasploh se je tudi organizacijsko izboljšalo stanje na Kodeljevem. Prvo moramo priti v Ligo NLB, zato ob morebitnem dobrem nadaljevanju verjamemo v boljšo prihodnost kluba. To si Ljubljana zasluži. Dvorano Kodeljevo pa lahko napolnimo, če se morda uvrstimo tudi v Evropo,« je dejal mladi vratar.

Spodaj je enakega mnenja tudi Matevž Čemas:

More in 1. B DRL